Kremowo-chrupiące śniadanie, w którym wszystkie składniki doskonale się przenikają i uzupełniają. Rześki smak jogurtu idealnie zgrywa się tutaj ze słodyczą owoców oraz suszonych kostek daktylowych. Całość zawiera moc witamin i zdrowych mikroelementów, takich jak potas czy żelazo, a obecne w bakaliowej mieszance nerkowce i płatki migdałowe uzupełniają posiłek o dawkę dobrych tłuszczy.

Składniki:

Wykonanie:

  1. W szklance, słoiczku lub przezroczystej miseczce układaj na przemian warstwy jogurtu, owoców i bakalii.
  2. Całość z wierzchu obficie posyp bakaliami.

Smacznego!

Podobne przepisy
Jogurt z karmelizowanymi owocami i bakaliami

Kremowo-chrupiące śniadanie, w którym wszystkie składniki doskonale się przenikają i uzupełniają. Rześki smak jogurtu idealnie zgrywa się tutaj ze słodyczą owoców oraz suszonych kostek daktylowych. Całość zawiera moc witamin i zdrowych mikroelementów, takich jak potas czy żelazo, a obecne w bakaliowej mieszance nerkowce i płatki migdałowe uzupełniają posiłek o dawkę dobrych tłuszczy.

Jogurt z malinami i KRESTO mixem bakalii z żurawiną

Kremowo-chrupiące śniadanie, w którym wszystkie składniki doskonale się przenikają i uzupełniają. Rześki smak jogurtu idealnie zgrywa się tutaj ze słodyczą owoców oraz suszonych kostek daktylowych. Całość zawiera moc witamin i zdrowych mikroelementów, takich jak potas czy żelazo, a obecne w bakaliowej mieszance nerkowce i płatki migdałowe uzupełniają posiłek o dawkę dobrych tłuszczy.