Bigos to staropolska potrawa z kapusty z mięsem, która od lat gości na świątecznych stołach. By tradycji stało się za dość musi być wzbogacony odpowiednimi dodatkami – suszonymi grzybami i śliwkami. Wędzony smak śliwek i aromat grzybów dodadzą mu iście wykwintnej nuty.
Przepisy
Pasta z makreli z chrzanem i olejem Rapso
Pasta z makreli z chrzanem i olejem Rapso to świetna propozycja na proste oraz pełne dobroczynnych właściwości śniadanie lub lunch.
Polędwiczki w boczku z koprem włoskim i śliwkami
Polędwiczki w boczku z koprem włoskim i śliwkami to idealna propozycja na syte i rozgrzewające danie.
Roladki z indyka z bekonem i sałatką z dresingiem musztardowym na bazie oleju Rapso
Roladki z indyka z bekonem i sałatką z dresingiem musztardowym na bazie oleju Rapso to przepis na pyszne i sycące danie.
Kotleciki jaglane z bobem, pesto pietruszkowym i orzechami pekan
Kotleciki jaglane z bobem, pesto pietruszkowym i orzechami pekan to propozycja na wykwintne, a przy tym zdrowie i proste w przygotowaniu danie.
Puszysty omlet z pomidorami i nerkowcami
Puszysty omlet z pomidorami i nerkowcami to idealna propozycja na lekkie i pożywne śniadanie lub lunch.