Biszkopt z masą truflową

Tam, gdzie trufle w kuchni, tam nie może być nudno. Zwłaszcza jak urozmaicają smak deseru. W naszej kulinarnej propozycji masa truflowa przeplata się ze smakiem czekolady i biszkoptem. Połączenie idealne!

25 kwietnia 2022

Babka cytrynowa

Wielkanocny klasyk w nowoczesnym wydaniu. Tu orzeźwiająca cytrynowa nuta idealne zgrywa się z bakaliowymi dodatkami, a rozpływający się w ustach lukier z chrupkością owoców liofilizowanych KRESTO. Palce lizać!

Torcik walentynkowy

Święto zakochanych tuż, tuż, a jak wiadomo przez żołądek do serca. Torcik walentynkowy z orzeźwiającym żelem malinowym i musem czekoladowym w towarzystwie liofilizowanych malin KRESTO to pyszny sposób na pyszne chwile we dwoje i klimatyczną, kulinarną aranżację.

9 lutego 2022

Tiramisu z truskawkami liofilizowanymi

Tiramisu to deser o włoskim rodowodzie. Warstwa nasączonego w kawie biszkoptu oraz pysznego kremu z mascarpone tworzy pyszną, rozpływającą się w ustach kompozycję. Dzisiaj proponujemy wersję urozmaiconą o pyszne liofilizowane truskawki, które nie tylko dodają smaku, ale nadają całości wykwintnej chrupkości.

9 lutego 2022