Jest pysznie, kolorowo i świątecznie! W tej wersji klasyczny smak muffinek z orzechami przełamany został lemon curd. Całość dopełnia nuta czekolady i misterna dekoracja z kolorowych jajeczek.
Przepisy
Biszkopt z masą truflową
Tam, gdzie trufle w kuchni, tam nie może być nudno. Zwłaszcza jak urozmaicają smak deseru. W naszej kulinarnej propozycji masa truflowa przeplata się ze smakiem czekolady i biszkoptem. Połączenie idealne!
Babka cytrynowa
Wielkanocny klasyk w nowoczesnym wydaniu. Tu orzeźwiająca cytrynowa nuta idealne zgrywa się z bakaliowymi dodatkami, a rozpływający się w ustach lukier z chrupkością owoców liofilizowanych KRESTO. Palce lizać!
Wielkanocna babka z migdałami i kokosem
Wielkanoc tuż, tuż. Jak co roku na naszych stołach nie może zabraknąć babki. Ta z migdałami i kokosem wpisze się w tradycję świąt, a jednocześnie zaskoczy nową feerią smaków. Smacznego!
Torcik walentynkowy
Święto zakochanych tuż, tuż, a jak wiadomo przez żołądek do serca. Torcik walentynkowy z orzeźwiającym żelem malinowym i musem czekoladowym w towarzystwie liofilizowanych malin KRESTO to pyszny sposób na pyszne chwile we dwoje i klimatyczną, kulinarną aranżację.
Tiramisu z truskawkami liofilizowanymi
Tiramisu to deser o włoskim rodowodzie. Warstwa nasączonego w kawie biszkoptu oraz pysznego kremu z mascarpone tworzy pyszną, rozpływającą się w ustach kompozycję. Dzisiaj proponujemy wersję urozmaiconą o pyszne liofilizowane truskawki, które nie tylko dodają smaku, ale nadają całości wykwintnej chrupkości.