Jest pysznie, kolorowo i świątecznie! W tej wersji klasyczny smak muffinek z orzechami przełamany został lemon curd. Całość dopełnia nuta czekolady i misterna dekoracja z kolorowych jajeczek.
Przepisy
Biszkopt z masą truflową
Tam, gdzie trufle w kuchni, tam nie może być nudno. Zwłaszcza jak urozmaicają smak deseru. W naszej kulinarnej propozycji masa truflowa przeplata się ze smakiem czekolady i biszkoptem. Połączenie idealne!
Babka cytrynowa
Wielkanocny klasyk w nowoczesnym wydaniu. Tu orzeźwiająca cytrynowa nuta idealne zgrywa się z bakaliowymi dodatkami, a rozpływający się w ustach lukier z chrupkością owoców liofilizowanych KRESTO. Palce lizać!
Domowe bułki z ziarnami
Pożywne, domowe pieczywo z dużą ilością ziaren jest doskonałym pomysłem na pyszne, wartościowe śniadanie bądź lekką kolację. Dzisiaj proponujemy ciepłe bułeczki urozmaicone pestkami słonecznika oraz dyni. Pycha!
Wielkanocna babka z migdałami i kokosem
Wielkanoc tuż, tuż. Jak co roku na naszych stołach nie może zabraknąć babki. Ta z migdałami i kokosem wpisze się w tradycję świąt, a jednocześnie zaskoczy nową feerią smaków. Smacznego!
Sałatka z burratą
Sałatka to doskonałe rozwiązanie na szybki, pożywny oraz pełen witamin lunch. Dzisiaj proponujemy wersję z burratą, pomidorami suszonymi, grejpfrutem oraz pieczywem. Pycha!