Jest pysznie, kolorowo i świątecznie! W tej wersji klasyczny smak muffinek z orzechami przełamany został lemon curd. Całość dopełnia nuta czekolady i misterna dekoracja z kolorowych jajeczek.
Przepisy
Babka cytrynowa
Wielkanocny klasyk w nowoczesnym wydaniu. Tu orzeźwiająca cytrynowa nuta idealne zgrywa się z bakaliowymi dodatkami, a rozpływający się w ustach lukier z chrupkością owoców liofilizowanych KRESTO. Palce lizać!
Wielkanocna babka z migdałami i kokosem
Wielkanoc tuż, tuż. Jak co roku na naszych stołach nie może zabraknąć babki. Ta z migdałami i kokosem wpisze się w tradycję świąt, a jednocześnie zaskoczy nową feerią smaków. Smacznego!
Wiosenna sałatka z jajkiem, rybą i awokado
Gdy przyroda budzi się z zimowego snu a za oknem robi się coraz cieplej, czas na wiosenne doładowanie witaminami. Danie, które dostarczy składników mineralnych oraz zdrowych tłuszczy to sałatka z jajkiem, rybą i awokado. Pobudza nie tylko kubki smakowe, ale cały organizm, dzięki czemu stanowi doskonałe źródło energii dla wiosennych aktywności na świeżym powietrzu.
Babka z ponczem, karmelem i migdałami
Babka – wielkanocny przysmak uwielbiany przez wszystkie pokolenia. W wersji z ponczem, karmelem i migdałami pięknie ozdabia wielkanocny stół, dumnie prezentując się wśród innych wypieków. Choć to potrawa tradycyjna, w takiej odsłonie zachwyci wszystkich na nowo.
Biała kiełbasa pieczona z warzywami
Biała kiełbasa, to dla wielu osób potrawa, której nie może zabraknąć na wielkanocnym stole. Zazwyczaj podajemy ją w wersji gotowanej z dodatkiem chrzanu. A gdyby tak wzbogacić ją warzywami, a całość upiec? Zyskujemy pełnowartościowy posiłek, a dodatkowo wyjątkową oprawę tradycyjnego dania.